Siste nytt

Endringer i Nord.

Harley-Davidson Nord Norge i Ballangen tar nå over H-D agenturet for hele Nord Norge.
Fra årsskiftet er ikke lenger Tromsø Motor AS forhandler for Harley-Davidson, samtidig tar Harley-Davidson Nord-Norge i Ballangen over agenturet for Troms og Finnmark og blir dermed eneste autoriserte H-D forhandler i de tre nordligste fylker.   

Harley-Davidson Nord-Norge er en ledende aktør i motorsykkelmarkedet i Nord-Norge, og i flere år har Harley-Davidson vært det mestselgende motorsykkelmerket i Nordland fylke og NN. Firmaet ble startet i det små i 1986, og ble autorisert H-D forhandler vinteren 88/89, i 1997 flyttet vi inn i egne lokaler i Ballangen med butikk over to etasjer, delelager og stor verkstedplass. Butikken er innredet med Harleys egen design-store har nye og brukte motorsykler på gulvet samt et stort utvalg av Genuine H-D deler, MotorClothes, tilbehør og kjøreutstyr. I tillegg har vi siden 1993 drevet Harleyutleie og er sponsoring dealer for H.O.G. Arctic Chapter, verdens nordligste H.O.G Chapter. 

I forbindelse med utvidelsen av distriktet til også å omfatte Troms og Finnmark vil det bli opprettet et serviceverksted i Tromsø hvor våre kunder kan få utført service, vedlikehold, customisering og reparasjoner.

Firma Twin Garage Tromsø AS vil bli drevet av mangeårlig eier av H-D Tromsø, Lars Ole "Lasse" Berg.
Lasse er en dyktig, faglært mekaniker gjennom Harley-systemet og har lang erfaring med merket.
Verksted vil være klart i begynnelsen av mars og vil ha et lite showrom, der man også kan få kjøpt det meste av servicedeler.  Butikk med P&A , motorclothes, nye og brukte H-D vil være i Ballangen. 

For mer info. tar gjerne kontakt med Reidar Samuelsen på telefon 76927400 / 90699299. 

7eaef820aca7410a64c548cbd6dc9b3a_cebcbdc69ee08c39.pngHarley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK