Harley Owners Group®

Harley Owners Group®

Mer enn en million medlemmer rundt om i verden! H.O.G.® (Harley Owners Group®) er den største fabrikksponsede motorsykkelorganisasjonen i verden.
Vårt lokale Chapter, H.O.G Arctic Chapter dekker Nordland, Troms og Finnmark og er verdens nordligste ! 


Men det er så mye mer enn bare en motorsykkelorganisasjon. Det er en million mennesker rundt om i verden forent av en felles lidenskap: å gjøre Harley-Davidson®-drømmen til en livsstil.

Som medlem tilbys tilgang til en rekke fordeler og tjenester. Blant annet det kvartalsvise H.O.G-bladet; Chapter-medlemskap, Touring-håndbok; arrangementer og treff, H.O.G Assist veihjelpstjenester, rabatter på en rekke varer og tjenester og mye, mye mer.

Om H.O.G. Arctic Chapter
Harley Owners Group Arctic Chapter er ett av åtte norske H.O.G. chapter og ble etablert 1. januar 2006 gjennom en sammenslåing av chaptrene Hålogaland og Nordland. Chapter Hålogaland/Ofoten ble etablert i 1993 og Chapter Nordland i 1997. Arctic Chapter dekker de tre nordligste fylkene, er verdens nordligste chapter og har ca. 180 medlemmer.  
KONTAKT OSS FOR Å FINNE UT MER OM H.O.G.®Arctic Chapter

Film Nordic Harley Days 2016

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK