Siste nytt

Ledige stillinger.

Harley-Davidson Nord-Norge vokser og trenger nå to nye engasjerte medarbeidere til vår bedrift i Ballangen. Vi leverer kvalitets kjøretøy, livsstil og kjøreglede til vår nordlige landsdel, noe vi har gjort i over 30 år. Vi er en av Norges eldste autoriserte Harley-Davidson forhandlere, og har i tillegg til motorsykler forhandlet snøscooter og ATV nesten like lenge. I tillegg driver vi autorisert bilverksted m/PKK.

Ta del i et spennende, engasjerende og dynamisk miljø. Å jobbe hos en H-D dealer  handler om å omfavne en livsstil basert på frihet, lidenskap, vennskap og gode turer. 

For å fortsette å levere med høy kvalitet og gode kundeforhold til et økende marked trenger vi en mekaniker og en kundemottaker/deleekspeditør/selger utstyr, tilbehør. Stillingene kan tiltres umiddelbart. Opplæring vil bli gitt.

Mekaniker.

Butikkmedarbeider/Kundemottak.


Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK