Siste nytt

Harley-Davidson Kristiansand er nordisk vinner

inline_i88f7f816f45f1559210353578e9401b_551e64f6ea84.jpg

Dommer Nicholas Bech (Wrenchmonkees, København, Danmark) om den vinnende sykkelen: «Denne sykkelen er en flott moderne versjon av en klassisk chopper. Den er samtidig krydret med moderne detaljer, som det sporty 2-1 eksosanlegget med messingdetaljer. Den subtile stivramme-løsningen i form av avstivere gir denne sykkelen en verdig plassering i chopperseksjonen.»

Robert Fauske, dealer principal hos Harley-Davidson Kristiansand, sier: «Dette er en stor anerkjennelse. Vi startet som H-D-forhandler bare 7 måneder før Battle of the Kings ble sparket i gang. Som team har vi aldri bygget en sykkel før, men vi hadde en klar visjon. Alle hos forhandleren var involvert, men det var en utfordring å få jobben gjort i tide! De siste delene kom fram én dag før fristen og lakkeringsjobben mislyktes og matte gjøres på nytt. Vi lærte i alle fall noe om hvordan man bør samarbeide under press og jeg tror alle er stolte av denne sykkelen. Prosessen gjorde også mye med samholdet som et team. Gledesropet var stort da vi hørte nyhetene om at vi vant.»

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK