Siste nytt

SJEKK UT DE NYE 2018-MODELLENE

BIG TWIN CUSTOM REVOLUSJON

Harley-Davidson® feirer sitt 115-årsjubileum med det største produktutviklingsprosjektet noen sinne og lanserer splitter nye Fat Boy®, Heritage Classic®, Low Rider®, Softail® Slim, Deluxe®, Breakout®, Fat Bob® og Street Bob®.

• Åtte helt nye Softail® custom motorsykler – klare for 2018
• Alle med stivere, lettere stålramme og svingarm samt premium fjæring
• Drevet av den nye Milwaukee-Eight® 107-motoren, der 114 også er tilgjengelig som et alternativ
• Autentisk stil og moderne designkombinasjoner for et unikt og fantastisk utseende

For å feire Harley-Davidsons 115-årsjubileum, lanserer Motor Company en komplett custom revolusjon: Åtte helt nye Softail®-modeller som slår sammen ytelsen til Dyna®-serien med Softail-seriens custom utseende.

De nye syklene er utformet under det største produktutviklingsprosjektet i selskapets historie, og har en stivere og betydelig lettere ramme som er konstruert for å utnytte det høye dreiemomentet til de nye Milwaukee-Eight® 107 og 114-motorene.

De aggressive 2018 Softail-modellene med høyt-presterende dual-bending framdemper og en skjult justerbar monodemper bak, er raskere, lettere, og de er enklere å håndtere enn tidligere Big Twin-cruisers.


inline_u0be28da63f4981d0e5fc0ae5a53baf6_609d4ba42f48.jpg

FEM NYE OG FANTASTISKE 2018 TOURING-SYKLER

Med Harley-Davidsons Touring-serie får du mer kraft, komfort og bedre håndteringsevne. Vi presenterer den nye CVO Street Glide®, CVO Road Glide® og CVO Limited. 2018-utgavene av Street Glide® Special og Road Glide® Special tas i en ny designretning og bytter ut krom med svart.

• Tre nye, limited-edition Custom Vehicle Operations ™ (CVO) Touring motorsykler
• Alle med Milwaukee-Eight® 117-motorer, den største standardmotoren brukt av Harley-Davidson® noensinne.
• Alle CVO-er har et førsteklasses Infotainment Systems, med avansert integrert kommunikasjonsteknologi og trådløst grensesnitt for hodetelefoner.
• Street Glide® Special og Road Glide® Special er tilbake med svarte detaljer, som understreker den maksimale appellen og subtile stilen

Harley-Davidson® sin 2018-line up introduserer det mest robuste spekteret av custom Touring-sykler som selskapet noensinne har produsert, og har en stopp-effekt og komfort som fungerer i travle bygater og lange ferieturer.

Tre nye, fullstendig redesignede Touring-modeller går inn i limited-edition Custom Vehicle Operations ™ (CVO) med den største standardmotoren noensinne fra Harley-Davidson, mens nye Street Glide® Special og Road Glide® Special-modeller får nytt blacked-out design.


LES MER HER

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK