Harley-Davidson® Nord-Norge
Bjørkåsveien 18A, 8540 Ballangen
Siste nytt

HARLEY-DAVIDSON SAMLER HELE VERDEN TIL LANSERING

HARLEY-DAVIDSON SAMLER HELE VERDEN TIL LANSERING

MILWAUKEE, WI (9. december 2020) – Gjennom merkets 118-årige historie har Harley-Davidson® aldri før samlet hele verden til lanseringen av nye produkter. Dette endres på 19. januar 2021. I forbindelse med H-D 21, som er merkets første virtuelle lansering, presenterer Harley-Davidson® en lineup av alle nye motorsykler samt tilbehør, utstyr og bekledning, som lanseres i 2021.

Presentasjonen vil bli gjennomført av ledende profiler og produkteksperter fra Harley-Davidson® samt en rekke andre lidenskapelige entusiaster, som definerer og skaper bransjen. Sammen vil disse personlighetene fortelle om alt det nye, som kommer til Harley-Davidson® forhandlerne i det nye år.


For å delta i denne virtuelle lansering H-D 21 melde deg på siden
www.H-D.com/21En ny tilnærming til produktlanseringer.
Lanseringen er en del av selskapets effektiviserte og forbedrede tilnærming til levering av produkter til markeder og kunder. Tidligere i år kunngjorde Harley-Davidson betydelige endringer, deriblant effektivisering av den planlagte produktporteføljen med 30 prosent, lanseringen av de nye modellen ble flyttet til starten av motorsykkelsesongen, og markedsføringsaktivitetene ble styrket for å skape større interesse og maksimere påvirkningskraften i markedet.

– Vi gleder oss til å virtuelt kunne vise fram inspirasjonen og lidenskapen som ligger bak motorsyklene våre for et globalt publikum. Vi vil blant annet få et første glimt av Adventure Touring-motorsykkelen Pan America™, og ser frem til å kunne dele dette øyeblikket med kundene og forhandlerne våre over hele verden, forteller Theo Keetell, VP Marketing for Harley-Davidson. 

Eventyrer Jason Momoa deler lidenskapen sin.
Den amerikanske skuespilleren, produsenten og motorsykkelentusiasten Jason Momoa spiller en viktig rolle på arrangementet 19. januar. Momoa er alltid på jakt etter nye eventyr, og vil dele sine tanker om hvordan Harley-Davidsons nye motorsykkelmodell Pan America har styrket hans lidenskapen for Harley-Davidson og skapt nye muligheter for å utforske verden utenfor asfalterte veier.

– Harley-Davidson skaper nye eventyrmuligheter med flotte mennesker og forbløffende steder, og har gitt meg ny inspirasjon, som vist i United We Will Ride-serien. Jeg har gledet meg til samarbeidet med Harley-Davidson og til å få se og kjøre motorsykkelen Pan America 1250. Dette perfekte kjøretøyet kombinerer villmarksinteressen min med det ukjente – og Harley-Davidson. Folk kommer til å elske denne motorsykkelen fra Harley-Davidson, forteller Momoa. 


Harley-Davidsons globale avduking av Pan America 22. februar 2021
Harley-Davidson byr på en forhåndstitt på den helt nye Adventure Touring-motorsykkelen Pan America™ 1250 under den virtuelle lanseringen
H-D 21 19. januar. Den 22. Februar 2021 inviteres det til den offisielle lanseringen, hvor motorsykkelens fullstendige spesifikasjoner vil vises i et eget digitalt arrangement.

Hold deg oppdatert på: www.H-D.com/PanAmerica.Om Harley-Davidson
Harley-Davidson, Inc. er Harley-Davidson Motor Company og Harley-Davidson Financial Services' morselskap. Vår visjon er å bygge videre på historie, samt å være bransjeledende gjennom innovasjon, utvikling og engasjement. Vår oppgave: Vi bygger ikke bare maskiner – vi står for en tidløs jakt etter eventyr og frihet for sjelen. Siden 1903 har Harley-Davidson definert motorsykkelkultur med et økende produktsortiment bestående av innovative, unike og tilpasningsdyktige motorsykler, samt motorsykkelopplevelser og enestående tilbehør, utstyr og motorsykkelbekledning. Harley-Davidson Financial Services leverer finansierings- og forsikringstjenester, samt andre programmer som hjelper Harley-Davidsons motorsyklister på veiene. Finn ut mer på www.hd-nordnorge.no

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK