Siste nytt

Harley-Davidson Pan America, konstruert for opplevelser.

Pan America™ åpner opp en helt ny verden for Harley-Davidson. Registrer deg og finn ut mer om vår første Adventure Touring-sykkel: 2021 Harley-Davidson® Pan America. Det virtuelle arrangementet går av stabelen 22. februar.

Eventyrer Jason Momoa deler lidenskapen sin.
Den amerikanske skuespilleren, produsenten og motorsykkelentusiasten Jason Momoa spiller en viktig rolle på arrangementet 22. Februar Momoa er alltid på jakt etter nye eventyr, og vil dele sine tanker om hvordan Harley-Davidsons nye motorsykkelmodell Pan America har styrket hans lidenskapen for Harley-Davidson og skapt nye muligheter for å utforske verden utenfor asfalterte veier.

– Harley-Davidson skaper nye eventyrmuligheter med flotte mennesker og forbløffende steder, og har gitt meg ny inspirasjon, som vist i United We Will Ride-serien. Jeg har gledet meg til samarbeidet med Harley-Davidson og til å få se og kjøre motorsykkelen Pan America 1250. Dette perfekte kjøretøyet kombinerer villmarksinteressen min med det ukjente – og Harley-Davidson. Folk kommer til å elske denne motorsykkelen fra Harley-Davidson, forteller Momoa. 


Harley-Davidsons globale avduking av Pan America 22. februar 2021
Harley-Davidson byr på en forhåndstitt på den helt nye Adventure Touring-motorsykkelen Pan America™ 1250 under den virtuelle lanseringen
H-D 21 19. januar. Den 22. Februar 2021 inviteres det til den offisielle lanseringen, hvor motorsykkelens fullstendige spesifikasjoner vil vises i et eget digitalt arrangement.

Hold deg oppdatert på: www.H-D.com/PanAmerica.Om Harley-Davidson
Harley-Davidson, Inc. er Harley-Davidson Motor Company og Harley-Davidson Financial Services' morselskap. Vår visjon er å bygge videre på historie, samt å være bransjeledende gjennom innovasjon, utvikling og engasjement. Vår oppgave: Vi bygger ikke bare maskiner – vi står for en tidløs jakt etter eventyr og frihet for sjelen. Siden 1903 har Harley-Davidson definert motorsykkelkultur med et økende produktsortiment bestående av innovative, unike og tilpasningsdyktige motorsykler, samt motorsykkelopplevelser og enestående tilbehør, utstyr og motorsykkelbekledning. Harley-Davidson Financial Services leverer finansierings- og forsikringstjenester, samt andre programmer som hjelper Harley-Davidsons motorsyklister på veiene. Finn ut mer på www.hd-nordnorge.no

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK