Harley-Davidson® Nord-Norge
Bjørkåsveien 18A, 8540 Ballangen
Klær og produkter

Klær og produkter

VI HAR LAGD KLÆR OG UTSTYR FOR MOTORSYKLISTER SIDEN 1912. VI VET HVA SOM FUNKER. PÅ VEIEN, OG PÅ EN T-SKJORTE. VI LAGER TING MED ET KVALITETSNIVÅ, SOM MED TIDEN KAN GJØRE EN SKINNJAKKKE TIL ET FAMILIE-KLENODIUM. ALT FRA FUNKSJONELLE REGNDRESSER OG HJELMER, TIL ARBEIDSTØY FOR MEKANIKERE OG MODERNE KJØREJAKKER - KLÆR SOM FORTELLER OM DEG OG DIN HARLEY, SELV NÅR SYKKELEN ER PARKERT. DU FINNER DET HOS DIN Harley-Davidson®-FORHANDLER. KOM INNOM OG LUKT PÅ LÆRET. FINN DET SOM ER RIKTIG FOR DEG.

GENUINE MOTORCLOTHES® KOLLEKSJON

DETTE ER IKONISK Harley-Davidson® KJØREUTSTYR OG KLÆR. KLASSISK, TØFT OG STERKT. KJØREJAKKER LAGET AV DE MEST SLITESTERKE MATERIALER, SOM STÅR I MOT ALL SLAGS VÆR. TØFF HARDWARE. ALT DU TRENGER, FRA HJELMER OG REGNTØY TIL T-SKJORTER OG CAPS - OG PLENTY AV SVART OG ORANSJE, SLIK AT DU KAN VISE VERDEN HVOR DU HØRER TIL. STOLTHETEN STIKKER DYPT.

VIEW BROCHURE

GARASJE KOLLEKSJONEN

DET ER IKKE NOE KOMPLISERT MED GARASJE-KOLLEKSJONEN. NEDSTRIPPET, RUFSETE OG RÅ. SLIK DET SKAL VÆRE; INSPIRASJONEN ER TROSS ALT ARBEIDSTØY. OG VI SNAKKER OM DEN TYPEN ARBEID SOM BLIR UTFØRT AV FOLK MED EN SKIFTENØKKEL I HÅNDA. VI HAR ALT FRA SKINNJAKKER OG BOOTS TIL SKJORTER OG TRUCKER-CAPS.

VIEW BROCHURE 

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK