Klær og produkter

Klær og produkter

VI HAR LAGD KLÆR OG UTSTYR FOR MOTORSYKLISTER SIDEN 1912. VI VET HVA SOM FUNKER. PÅ VEIEN, OG PÅ EN T-SKJORTE. VI LAGER TING MED ET KVALITETSNIVÅ, SOM MED TIDEN KAN GJØRE EN SKINNJAKKKE TIL ET FAMILIE-KLENODIUM. ALT FRA FUNKSJONELLE REGNDRESSER OG HJELMER, TIL ARBEIDSTØY FOR MEKANIKERE OG MODERNE KJØREJAKKER - KLÆR SOM FORTELLER OM DEG OG DIN HARLEY, SELV NÅR SYKKELEN ER PARKERT. DU FINNER DET HOS DIN Harley-Davidson®-FORHANDLER. KOM INNOM OG LUKT PÅ LÆRET. FINN DET SOM ER RIKTIG FOR DEG.

GENUINE MOTORCLOTHES® KOLLEKSJON

DETTE ER IKONISK Harley-Davidson® KJØREUTSTYR OG KLÆR. KLASSISK, TØFT OG STERKT. KJØREJAKKER LAGET AV DE MEST SLITESTERKE MATERIALER, SOM STÅR I MOT ALL SLAGS VÆR. TØFF HARDWARE. ALT DU TRENGER, FRA HJELMER OG REGNTØY TIL T-SKJORTER OG CAPS - OG PLENTY AV SVART OG ORANSJE, SLIK AT DU KAN VISE VERDEN HVOR DU HØRER TIL. STOLTHETEN STIKKER DYPT.

VIEW BROCHURE

GARASJE KOLLEKSJONEN

DET ER IKKE NOE KOMPLISERT MED GARASJE-KOLLEKSJONEN. NEDSTRIPPET, RUFSETE OG RÅ. SLIK DET SKAL VÆRE; INSPIRASJONEN ER TROSS ALT ARBEIDSTØY. OG VI SNAKKER OM DEN TYPEN ARBEID SOM BLIR UTFØRT AV FOLK MED EN SKIFTENØKKEL I HÅNDA. VI HAR ALT FRA SKINNJAKKER OG BOOTS TIL SKJORTER OG TRUCKER-CAPS.

VIEW BROCHURE 

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK