Harley-Davidson® Nord-Norge
Bjørkåsveien 18A, 8540 Ballangen
Siste nytt

Ferieavvikling / Begrenset bemanning.

Ferieavvikling / Begrenset bemanning.

Vi har nå lagt bak oss noen hektiske måneder, men det er fortsatt mye å gjøre. Vi har solgt en del motorsykler og det er hyggelig å se så mange entusiaster ute på to hjul. Samtidig har vi hatt noen utfordringer med tilgang på både sykler, deler og utstyr.

Gutta på verkstedet har stått på for at våre kunder skal få service og reparasjoner utført, samtidig som nye og brukte syklene skal kunne leveres så raskt som mulig. Delelager / kundemottak har levert deler / utstyr og prøver så godt det lar seg gjøre å holde oversikt over det som er forsinket, samtidig som det aktivt prøves å finne alternative løsninger. Vi alle prøver så godt vi kan for å gi våre kunder så god som mulig kundeopplevelsen. 

På grunn av ferieavvikling og sykdom vil vi de neste ukene ha begrenset bemanning og det kan da bli vanskelig å få kontakt med oss på telefon. Man må også påregne ventetid ved oppmøte i butikk og svar på mail. Beste måte å komme i kontakt med oss vil være på mail/sms, (eller oppmøte i butikk). Kontakt info. : 76927400 / harley@arcticharley.com

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK