HARLEY OWNERS GROUP<sup>®</sup>

HARLEY OWNERS GROUP®

Mer enn en million medlemmer rundt om i verden! H.O.G.® (Harley Owners Group®) er den største fabrikksponsede motorsykkelorganisasjonen i verden.

HARLEY OWNERS GROUP<sup>®</sup>

Men det er så mye mer enn bare en motorsykkelorganisasjon. Det er en million mennesker rundt om i verden forent av en felles lidenskap: å gjøre Harley-Davidson®-drømmen til en livsstil.

Som medlem tilbys tilgang til en rekke fordeler og tjenester. Blant annet det kvartalsvise H.O.G-bladet; Chapter-medlemskap, Touring-håndbok; arrangementer og treff, H.O.G Assist veihjelpstjenester, rabatter på en rekke varer og tjenester og mye, mye mer.

Om H.O.G. Arctic Chapter
Harley Owners Group Arctic Chapter er ett av åtte norske H.O.G. chapter og ble etablert 1. januar 2006 gjennom en sammenslåing av chaptrene Hålogaland og Nordland. Arctic Chapter dekker de tre nordligste fylkene, er verdens nordligste chapter og har ca. 150 medlemmer.

Velkommen til Nordic Harley Days 2016.
Oppdag Nord-Norge i lag med hyggelige bikers fra nær og fjern!
Her får du oppleve fantastisk natur, god musikk, spektakulære båtutflukter, MC-turer på svingete veier i vill natur og møt stolte vikinger. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme! Se havørn sveve høyt på himmelen, prøv ut havfiske, speid etter hval eller hvorfor ikke ta en hav-raftingstur med RIB? Eller hva med å gli inn og ta del i verdens største vikingfestival nord for polarsirkelen?

Film Nordic Harley Days 2016

KONTAKT OSS FOR Å FINNE UT MER OM H.O.G.®Arctic Chapter